Как се държат представителите на този огнен знак на работа,

...
 
Как се държат представителите на този огнен знак на работа,
Коментари Харесай

Егоистичен и много опасен: какви тайни крие зодия Лъв

 

Как се държат представителите на този огнен знак на работа, в другарство и връзки.

 

Основни характерности

Лъвът е петият знак, стихията им е огън, планетата е Слънцето. Независимо от пола, Лъвовете са родени водачи. Те са в положение да бъдат първи във всичко, както на работа, по този начин и в фамилията. Лъвовете са мощни персони с доста позитивни качества. Самочувствието им обаче няма да им разреши да крещят за преимуществата си. Техните великодушни и благородни каузи приказват за тях.

 

Също по този начин Лъвовете са доста лоялни и надеждни хора. Те са в положение безусловно да боготворят околните си, предвиждайки всичките им стремежи. Понякога представителите на този огнен знак са извънредно импулсивни – те могат бързо да пламнат и да влязат в спор с другите. Лъвовете не одобряват провалянето. Ако са почнали спор, ще продължат до дъно.

 

Лъвът на работа

Лъвовете са страхотни уредници. Те знаят по какъв начин елементарно да намерят метод към всеки човек. Нещо повече, те съумяват елементарно да манипулират хората с думи. В професионалната си активност Лъвовете доближават огромни висоти, имат огромно въздействие и добра известност. Най-трудното за тях обаче е да се подчинява на заповедите. Те в никакъв случай няма да работят срещу волята си и да се примирят с второстепенни функции.

 

Ефективността на лъвовете ще бъде доста понижена без внимание и похвали. Ако дълго време не отбелязвате техните заслуги, те ще се обезсърчат. И назад, в случай че най-малко понякога казвате на лъвовете, че са се справили със задачата си, тогава можете да разчитате на още по-голяма възвращаемост. С подобен „ допинг “ Лъвовете могат бързо да изградят кариера. Нещо повече, те правят отлична работа с отговорност на управителна позиция.

 

Най-често Лъвовете имат триумф  в медицината, науката или изкуството. Те също по този начин стават положителни дизайнери и уредници на събития, тъй като са естествено надарени с положително възприятие за жанр и плануват новите трендове още преди да се появят.

 

Лъв в другарството

Хората, които поддържат връзка с Лъвовете, би трябвало да помнят, че обичат похвалите и вниманието, тъй като представителите на този знак са много егоистични. Лъвовете постоянно крият ниска самокритика зад външната убеденост.

 

Този огнен знак е прочут със своето гостолюбие. Ако Лъв реши да направи празненство, тогава няма подозрение, че масите ще бъдат обилно отрупани и атмосферата на развлечение няма да изчезне след първите пет минути. Освен това Лъвовете персонално ще забавляват всички свои посетители, тъй като обичат да притеглят вниманието към себе си. И го вършат доста добре, тъй като тяхната лекост, положително възприятие за комизъм и привлекателност бързо притеглят всички в близост. Обикновено споделят за такива хора – душата на компанията.

 

В допълнение към всичко, индивидът от този знак е оня  приятел, с който постоянно се чувствате удобно. Дава чувство за отбрана, поддръжка и сигурност.

Лъв във връзка

Ако Лъвът е влюбен, значи се грижи прелестно за своята сродна душа. Но, влизайки по отношение на представител на този огнен знак, би трябвало да помните, че като другар той е по-верен и благонадежден в сравнение с като колегата във връзката. Чувствата на Лъв постоянно надвиват над разсъдъка и пристрастяването им към първокласното, красивото и идеалното нормално води до безредни връзки.

 

Лъвовете не се усещат удобно да бъдат сами, тъй че би трябвало да са във връзка от самото начало. Ако желаете да привлечете този знак в дълготрайна връзка, ще би трябвало да се постараете доста. Те изискват внимание, дълги ухажвания и скъпи дарове. Ако се справите и съумеете да спечелите сърцето на Лъв, тогава връзката с тази зодия ще бъде шадраван от страсти и незабравими чувства.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР